AvtomobilizemNoviceZanimivosti

Ken Block je raztrgal najbolj prepoznavno sosesko Las Vegasa

VIDEO: Audijev epski električar S1 Hoonitron in znameniti američan za volanom …

Pred dnevi je Ken Blockovo krdelo Hoonigan izdalo nov video z naslovom »Electrikhana: High Stakes Playground«, torej nekakšna električna igralnica z visokim tveganjem. Zvezda šova, ki se odvija na najbolj znanem predelu Las Vegasa, je posebno za to misijo izdelan Audi S1 Hoonitron s plesočim Elvisom na armaturki.

Video poleg kurjenja gum in akrobatskih štirikolesnih vložkov gosti tudi kar nekaj t. i. kameo nastopov iz bogate Audijeve zgodovine. Tako boste lahko opazili vozila kot so 90 IMSA GTO (1989), 200 Trans Am (1988), Sport Quattro S1 Pikes Peak (1987), Quattro Gruppe B A2 (1984), R8 LMP in nenazadnje še R18 e-tron quattro iz Le Mansa.

Prizorišče je, kot že omenjeno, Las Vegasova soseska Strip, ki slovi po neonskih lučeh in najbolj prestižnih hotelih. Seveda so jo v namen snemanja zaprli, vse ostalo pa si oglejte v priloženem videu. Edina reč, ki jo pri celotnem projektu pogrešamo v uredništvu in po komentarjih sodeč tudi preostali gledalci, je spremljava valjev in grmenje iz izpuha. Kaj menite vi?

Blaž Likovič
foto: YT

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button