AvtomobilizemNovice

Impresivni BMW XM sedaj na voljo v dodatnih posebnih barvah

BMW Individual širi nabor karoserijskih barv za hibridnega zastavonošo.

O prihodu bavarskega zastavonoše kar se tiče elektrifikacije BMW športnega oddelka M smo že poročali na povezavi TUKAJ. Če osvežimo »memorijo« lahko zapišemo, da je športni terenec plod lastnega razvoja oddelka M.

V priključnem hibridu pod motornim pokrovom domuje 4,4-litrski M TwinPower Turbo V8 agregat, ki mu na pomoč priskoči električna asistenca, da se iz staje zapodi vseh 653 KM in 800 Nm navora. Dovolj, da 2,7-tonski bavarski stroj do kilometrske stotice pospeši v vsega 4,3 sekunde. Menda se nam obeta še zmogljivejša Label Red različica s 748 KM in 1.000 Nm navora, v kolikor vam »osnovni« BMW XM pač ni zadosti.

Tokrat pa so v naš nabiralnik vest poslali člani oddelka BMW Individual, kjer skrbijo za najbolj zahtevne ljubitelje bavarske znamke. Opazno so namreč razširili nabor serijskih barv dotičnega priključno-hibridnega SUV-ja, ki bo po novem lahko odet tudi v odtenke kot so Urban zelena, kovinska Petrol Mica, kovinska Anglesey zelena in kovinska Sepia. Vse z namenom poudarka ekstravagance vozila, za katerega smo prepričani, da ga ni težko opaziti med cestno pločevino.

Blaž Likovič
foto: BMW

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button