AvtomobilizemNoviceZanimivosti

Honda s posebnimi sovozniškimi sedeži za hišne ljubljenčke

Posebni potniški prostor, za posebne sopotnike!

Pri Hondi bodo z letošnjo pomladjo lansirali povsem novo paleto sovozniških sedežev, namenjenih zgolj in le hišnim ljubljenčkom. Prvi je po pričakovanjih namenjen kosmatincem, nato sledijo še izvedbe za mačke, ribice, zajce in hrčke. Sedež je oblikovan posebej za dotičnega ljubljenčka in je prilagojen njegovim potrebam.

V pasjem sedežu, ki je seveda vodoodporen in kljubuje praskanju, bo imel kuža kar najbolj optimalen razgled nad okolico. Sedež med drugim nudi še posebne varnostne pasove, prilagojeni posodici za hrano in vodo, zračno hlajenje za pasje vroče dni ter ISOFIX priključek za dodatno opremo.

Celoten projekt je trenutno še v testiranju, vendar je zaradi velikega povpraševanja že v fazi, ko inženirji razvijajo posebne dodatne funkcije, ki bodo potovanje za štirinožnega človekovega prijatelja spremenile v bivanje znotraj 5-zvezdičnega hotela. Če bo prvotna linija sedežev naletela na pozitiven odziv, lahko v prihodnjem letu sledi še posebna serija za bolj eksotične hišne prebivalce.

Blaž Likovič
foto: Honda

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button