AvtomobilizemNovice

Fiat Panda 4×4 Piccolo Lusso: restomod predelave ne poznajo meja

Niels van Roij Design predstavlja najmanjši projekt do sedaj.

Podjetje Niels van Roij Design se je v svojem času delovanja predstavilo z različnimi navdušujočimi projekti, kot so Shooting Brake izvedenke Rolls-Royce Phantoma in Tesle Model S, nadgradnje Land Rover Defenderjev ter sodobne reinkarnacije Ferrarija Breadvan. Njihov zadnji projekt še zdaleč ni tako pregrešno drag, saj so se lotili prenove prepoznavne Fiat Pande 4×4.

Očarljiva italijanska malčica Fiat Panda 4×4 Piccolo Lusso združuje prefinjen slog in legendarno dediščino tega modela, s sodobnim pristopom Nielsa van Roija. Edinstveni restomod se poklanja 40. obletnici ikoničnega modela Panda 4×4, katerega je oblikoval Giorgetto Giugiaro in je znan po svoji agilnosti, funkcionalnosti ter neustavljivi vzdržljivosti. Niels van Roijev izdelek skromno Pando 4×4 dviga na povsem novo raven, z veliko elegance in čudovitih materialov, za katere so navdih našli v italijanskem Sredozemlju.

Skupen projekt s podjetjem Kaeve Cars je odet v ekskluzivno Azzurro Blu karoserijsko barvo, v kateri se odraža čar azurne vode ob italijanski obali. Enak odtenek krasi sredino platišč in polovico notranjosti vrat, katerih odprtje razkrije razkošno kabino, kakršne Panda še nikoli ni imela. Na sedežih, armaturni plošči, volanu in vratih se razteza kakovostno italijansko usnje v kombinaciji kremne ter svetlo rjave barve. Prerojena Panda 4×4 se hkrati poklanja modelu Sisley, kar je razvidno po emblemih moškega v kanuju. Več podrobnosti projekta, predvsem informacije o tehničnih spremembah, bo znanih v kratkem, ko bo Niels van Roij Design uradno razkril prerojeno Pando 4×4.

Žiga Kolman
foto: Niels van Roij Design

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button