AvtomobilizemNovice

Fiat le še z živahnimi barvami

Fiatovi avtomobili od slej le v živih barvah.

Pri Fiatu so se odločili prenehati izdelovati dolgočasne sive avtomobile, zato bodo od nadaljnjega stopili v živahen svet barv. Z udarno odločitvijo, ki bo vsekakor vplivala na prodajne številke, želijo poudariti pomen barv v življenju, kar sovpada z italijanskim načinom življenje in vrednoto znamke »nova Dolce Vita«.

Našo levo sosedo takoj asociiramo s svetlimi, živimi barvami, še posebej ob pomisleku na morje, sonce in prekrasno pokrajino, kjer Fiat že vrsto let črpa navdih za svoje avtomobile. Z novo strategijo želijo poudariti posebno značilnost znamenite znamke, ki v letošnjem letu doživlja preporod. Čeprav ne gre za drastičen ukrep, bo le-ta predstavljal velik izziv, saj je siva trenutno med najbolj popularnimi izbirami ob nakupu novega avtomobila. Samo v Britaniji je vsak četrti nov avtomobil odet v sivo karoserijsko barvo.

Italija je dežela barv in od danes naprej bodo tudi Fiatovi avtomobili barviti, je izjavil Olivier Francois, glavni izvršni direktor znamke Fiat. S to odločitvijo sporočajo svoj pristop k vrednotam znotraj novega slogana, hkrati želijo publiko spodbuditi k pozitivizmu, kar bo eno od poslanstev novega modela 600e, kompaktnega električnega družinskega križanca. Z modelom, ki bo premierno razkrit 4. julija, se je vodilni mož na promocijskem videoposnetku potopil v barve, pod geslom »Italija, dežela barv. Fiat, znamka barv.«

Žiga Kolman
foto: Fiat

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button