AvtomobilizemE-MobilnostNa kolesihNovice

Drugi držilec nove Lancie Ypsilon

Kmalu prihaja težko pričakovana nova Lancia Ypsilon.

Predsednik uprave družbe Lancia, Luca Napolitano, je svetu predstavil fotografijo drugega zornega kota novegaYpsilona s posodobljeno kultno masko modela Calice. Novodobna podoba prinaša tri svetlobne žarke LED osvetlitve, ki ustvarjajo prepoznaven in viden sprednji del avtomobila. Kombinacija zaznamuje identiteto znamke ob vstopu v električno mobilnost.

Obraz novega Ypsilona spomijajoč na model Beta Montecarlo, ima sijajno črno površino, ki poudarja nov zapis imena Lancia iz satenasto obdelanega nerjavečega jekla. Pisava navdahnjena s sveta mode, simbolizira prehod znamke v električno dobo, pri čemer si prizadeva za brezčasno in zaželeno privlačnost, kar je znano za italijanske znamke. O prejšnjem dražilcu smo nekaj več zapisali TUKAJ.

Nova Lancia Ypsilon, ki bo predvidoma debitirala februarja prihodnje leto, bo predstavljena z ekskluzivno omejeno izdajo Cassina Limited Edition s popolnoma električnim pogonom z 1.906 oštevilčenimi in certificiranimi primerki. Prihod ekskluzinega Ypsilona je pomemben korak na Lanciini pot v prihodnost, ki je usklajena s Stellantisovim načrtom “Dare Forward” in podprta z integriranim polnilnim ekosistemom Free2move Charge. Nadaljnje podrobnosti bodo razkrite v prihodnjih tednih, s čimer se bo povečalo pričakovanje uradne predstavitve modela.

Žiga Kolman
foto: Lancia

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button