AvtomobilizemNovice

DMC že predstavil dve nadgradnji za Revuelta!

Le nekaj mesecev po premieri Lamborghinija je nadgradnja že tu.

Lamborghini Revuelto je na plano pokukal šele pred kratkim in o njegovem prihodu smo pisali tudi mi TUKAJ. Če na hitro obnovimo, je Revuelto naslednik Aventadorja in je kot prvi »bik iz Modene« s priključno-hibridnim pogonom pri katerem dirigentsko palico vihti 6,5-litrski atmosferski V12.
Vendar danes ne pišemo o Revueltovem prihodu kot tudi ne o kakšni novi različici, temveč o možnosti nadgradnje. Saj veste, ko vam serijska oblika vseeno ni povsem po godu. Pri nemškem tunerju DMC so namreč predstavili kar dva seta kozmetične transformacije, sicer bolj blage narave in z medsebojno precej podobnimi prijemi, pa vendar. Obe prinašata sprednji usmerjevalnik zraka po vzoru Aventadorja SVJ, ki so mu dodali še kup aerodinamičnih podrobnosti na osnovi karbona.

Razlikujeta se šele pri oblikovanju zadnjega krila. Prvi set po imenu Molto Veloce prinaša zadnji spojler po vzoru že omenjenega Aventadorja SVJ, medtem ko drugi sklop imenovan Schumacher deluje malce bolj športno konvencionalno z višje postavljenim krilom. In ko boste obiskali DMC-jevo spletno stran TUKAJ, ne pozabite obkljukati še nadgrajenega izpušnega sistema, ki serijskih 1000 KM dopolni z 89 »konjiči«. Cenik? Popolna nadgradnja vas olajša za 80 tisočakov, medtem ko zgolj kozmetični aero set zahteva približno 45 tisočakov.

Blaž Likovič
foto: DMC

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button