AvtomobilizemNovice

Črnina za Lexusa LC ravno prav za noč čarovnic

Posebna temačna serija Lexusa LC na voljo z obema pogonskima sklopoma.

Lexus kot kaže podrobno spremlja trenutno dogajanje in je ugotovil, da vaša strašljiva oprava za “halloween”potrebuje primerno avtomobilsko spremljavo. Kaj je lahko še bolj zloveščega ali primernega k vašem Batman kostumu, kot v črnino ovit športen avtomobil.

Spoznajmo posebno edicijo Lexusa LC Black Inspiration, ki prinaša črne dodatke za obe različici japonskega GT-ja – hibridnega LC500h ali polnovrednega LC500 z rohnečim V8 motorjem. Mi že vemo, katerega bi izbrali.

Ne glede na to, za katerega se boste odločili vi, bo vaš jekleni konjiček okrašen s črnimi elementi, namesto presežka kroma, zadaj ponosno nosi novo krilce, iz ogljikovih vlaken je izdelana streha, vse skupaj v celoto povežejo 21-palčna kovana platišča. Tudi pod površjem je nekaj novega in sicer Torsenov diferencial z delno zaporo, za več užitka za volanom privlačnega grand tourerja.

Lexusovi ustvarjalci niso pozabili na posebnost notranjosti, pri Black Inspiration opremljeni z 10-smerno nastavljivima sprednjima sedežema in odličnim Mark Levinson ozvočenjem s 13 zvočniki, za uživanje med počasno vožnjo, ko nekoliko obmolkne simfonija osemvaljnika.

Žiga Kolman
foto: Lexus

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button