AvtomobilizemNovice

CES 2023: Fiat z zanimivimi tehnološkimi rešitvami

VIDEO: Zvezdi sta bila električni Fiat 500e in Metaverse Store.

V Vegasu se te dni mudijo ljubitelji zabavne elektronike, kjer poteka tradicionalni CES 2023. Mi smo ujeli predstavnike Fiata, ki so kar nekaj napora namenili večim stvarem, med katerimi prednjačita novi električni malček Fiat 500e ter virtualni salon Fiat Metaverse Store.

Fiat se pelje proti elektrifikaciji in model 500e je zagotovo zastavonoša preobrazbe znamke, ki računa na dobre prodajne številke tudi onkraj Atlantika, kjer domujejo široke ceste in zajetni štirikolesniki. Več o pohodu apeninskega kratkohlačnika na poljane kavbojev in pickupov smo zapisali TUKAJ, zato si bomo pobližje pogledali nov virtualni salon.

Slednji je nastal v sodelovanju z Microsoftom in Touchcastom, dvema tehnološkima gigantoma, ki sta Fiatu utrla pot v najsodobnejše digitalizirane uporabniške izkušnje. Kupci bodo lahko znotraj virtualnega prostora Fiat Metaverse Store odkrili, izbrali in nenazadnje tudi kupili novi Fiat 500 La Prima by Bocelli. Pri tem jim bo v pomoč dejanski Fiatov zaposleni v virtualni podobi, ki bo poskrbel za občutek resničnega salona.

Blaž Likovič
foto: Fiat

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button