AvtomobilizemNovice

Bentleyjev avdio sistem v vrednosti novega vozila

Britansko Naim ozvočenje v zameno za 30 tisočakov.

O Bentley Baturju smo že pisali na povezavi TUKAJ in takrat navedli, da gre na 18 primerkov omejeno ekskluzivno serijo presežkov s krilato znamko na nosu. Avtomobil, ki z neverjetnimi podrobnostmi prepričuje svet nesramno bogatih zbirateljev ekstra luksuznih štirikolesnikov ima še eno doplačljivo opcijo, in sicer posebno Naim ozvočenje, ki vas olajša za reci-piši 30 tisočakov.

Saj razumemo audiofile in njihovo perfekcijo zvoka, vendar kaj zahteva toliko cvenka za avtomobilsko ozvočenje, ki ga Britanci imenujejo »Naim by Mulliner«? za začetek dobite celotno druščino zvočnikov, kar 20 jih je. Začnimo pri globokotoncu in dveh nizkotoncih, ki jih dopolnjujejo dva aktivna bas pretvornika, devet srednjetoncev in nenazadnje še šest visokotoncev. Skratka, precej zvočnikov, podrobnosti kateri nadalje niso navedli.

Pri Bentleyju trdijo, da sistem proizvaja zvok, ki je poglobljen, vznemirljiv, topel in močan v kar glede na ceno niti ne dvomimo. Prav tako ni pomislekov, da audio sistema ne bo izbral prav vsak od 18 lastnikov pregrešno dragega Baturja, saj bi lahko bilo sila nerodno, da bi se na srečanje lastnikov pripeljali s slabše opremljenim kot vaš sosed.

Blaž Likovič
foto: Bentley

Povezani članki

2 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button