E-MobilnostNa kolesih

Tual razkriva prenosni električni hranilnik za gospodarska vozila

Čas in avtonomija? Težava, ki ima rešitev …

Podjetje Tual velja za enega izmed vodilnih na področju rešitev za polnjenje električnih gospodarskih vozil. Pred dnevi so napovedali prihod svoje najsodobnejše in izredno prilagodljive tehnike polnjenja komercialnih vozil, imenovane PowerBank Pro-Charging, in po njihovih besedah sodeč naj bi veljala za manjši mejnik v svojem segmentu, saj bo cele flote vozil »ubranila« pred javnimi polnilnicami.

Tehnologija omogoča, da se vsa električna lahka gospodarska vozila, v kolikor jih ni možno napolniti v skladišču ali na domu, čez noč napolni ne glede na lokacijo kar preko mobilne baterije oziroma powerbanka v pogovornem jeziku. Seveda je nato potrebno ustrezno dopolniti tudi tega, da bo vaš delovni električar nared na prihodnji delovni dan, vendar to nikakor ne bo težava, saj je mobilna baterija modularne zasnove in jo lahko v nekaj minutah zamenjate za polno. Kot bi uporabljali električno ročno orodje z več baterijami in polnilniki.

Letna izguba zaradi polnjenja električnih gospodarskih vozil lahko znaša tudi do 180 evrskih tisočakov na vozilo oziroma na voznika, zato so pri Tualu prepričani, da z modularnim in mobilnim električnim hranilnikom nudijo ekonomsko upravičeno rešitev.

Seveda imajo pri Tualu še veliko več rešitev, ki vam s skupnimi močmi močno olajšajo pri zagotavljanju nemotenega poslovanja z električnimi gospodarskimi vozili, ki počasi višajo svoj delež v podjetjih.

Blaž Likovič
foto: Tual

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button