DružabnoNovice

Živa Hamun – Skupaj v parku

Živa Hamun, nova slovenska pevka, predstavlja svojo prvo avtorsko pesem Skupaj v parku, ki jo je spisala skupaj z odličnim Alexom Volaskom.

Živa Hamun, nov glas slovenske glasbene scene, prihaja iz Grosuplja in je trenutno še dijakinja gimnazije Poljane. Kot nam je zaupala, se je v poezijo zaljubila že pri rosnih osmih letih, danes pa poleg pisanja lastnih pesmi prav tako prevaja italijanske in angleške skladbe, saj želi njihovo sporočilnost predati tudi slovenskim poslušalcem. Pri 14. letih je izdala svojo prvo pesniško zbirko z naslovom ‘Živa knjiga’, ki jo je sama tudi ilustrirala, danes pa predstavlja svojo prvo avtorsko skladbo Skupaj v parku, za katero besedilo je spisala kar sama, melodijo pa v sodelovanju z Alexom Volaskom.

»Že dolgo sem si želela izdati svojo avtorsko pesem, ki bi bila primerna za prav vse generacije in bi se lahko na radiih predvajala ne glede na letni čas« nam je razložila simpatična Živa in dodala, da je pesem v resnici nedokončana ljubezenska zgodba, ki si jo lahko vsak zaključi po svoje. »Vsak ljubezen dojema malo drugače in tako so tudi zgodbe lahko različne. Potrebno le odpreti srce in mu dovoliti, da napiše svoj epilog.«

Rudi Leskovec
foto: Menart

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button