DružabnoNovice

Uroš in Tjaša – Ob tebi

Uroš in Tjaša sta po rojstvu prvorojenke Lori ponovno zavihala rokave in se z ekipo podala nazaj v studio.

Uroš in Tjaša predstavljata novo skladbo Ob tebi, ki jo je prvotno odpela priznana slovenska fantovska skupina Game over.

»Človek bi mislil, da bova med porodniško kaj manj glasbeno dejavna, a evo naju z novo skladbo,« v smehu povesta Uroš in Tjaša, ki sta se tokrat odločila za prav poseben podvig – prirediti skladbo, ki so jo v originalu odpeli člani fantovske skupine Game Over.

 

»Oba sva bila kot otroka velika oboževalca skupin Game Over in Bepop, zato znava vse njihove pesmi na pamet. Ob tebi se je obema od nekdaj zdela nekaj posebnega. Ima čudovito besedilo in zelo je spevna, a takrat žal ni prišla do izraza. Tako sva se odločila, da jo z najinim bandom posnameva še enkrat in ji vdahneva življenje.«
Na snemanju se jima je med drugim pridružila tudi takrat še ne 5 mesečna Lori, ki je po besedah mladega para poskrbela za veliko dinamike in zabave.

»Vedno sva si želela, da bo vključena v najin način življenja in res se dobro vklaplja, a kar je najpomembnejše – zaradi nje ni delovni proces prav nič oviran. Celo nasprotno – zaradi nje ustvarjanje glasbe dobiva nov pomen, novo realnost – ki pa je boljša od vseh pričakovanj.«

Rudi Leskovec
foto: 

 

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button