DružabnoNovice

Taurus

Ta teden (17. novembra) v kinematografe prihaja zgodba o vzhajajočem, a problematičnem glasbeniku, ki išče navdih za svojo zadnjo skladbo v biografski glasbeni drami Taurus. Zgodba raziskuje temno plat slave, zasvojenost, umetniški proces in glasbeno industrijo.

V glavni vlogi zaigra glasbenik Colson Baker, poznan kot Machine Gun Kelly, ki je poleg glavne vloge zaslužen tudi za glasbo v filmu. Na režiserski stolček je sedel Tim Sutton, ki je za film tudi napisal scenarij. Poleg Bakerja v glavnih vlogah zaigrajo še Megan Fox, Maddie Hasson, Ruby Rose, Scoot McNairy, Demetrius ‘Lil Meech’ Flenory Jr., Naomi Wild in Lil Tjay.

 

O zgodbi:

Biografska glasbena drama Taurus prikazuje zgodbo o vzhajajočem, a težavnem glasbeniku po imenu Cole (Colson Baker), ki dneve in noči preživlja v neskončnem iskanju navdiha za snemanje svoje zadnje skladbe. Njegova pomočnica Ilana (Maddie Hasson), ki mu je kot sestra, ga želi rešiti, njegovi sodelavci (Scoot Mcnairy, Lil Meech in Lil TJay) ga želijo v studiu, medtem ko ga njegova preprodajalka drog Bub (Ruby Rose) in nekdanje dekle Mae (Megan Fox) potiskata vse globlje v praznino.

Taurus je čustvena, pristna in nadrealistična zgodba, ki opozarja in je hkrati univerzalna in edinstvena v svojem času. Zgodba raziskuje temno plat slave, zasvojenost, umetniški proces in glasbeno industrijo.

Rudi Leskovec
foto: Karantanija

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button