DružabnoNovice

Stella – Muza

Ena najbolj osvežilnih ustvarjalk na domači glasbeni sceni, ki jesen barva z aktualnim singlom Muza koronsko osamitev preživlja zelo aktivno.

Pripravila je že video ‘behind the scenes’ s snemanja uradnega videospota Muza, pesem pa predstavila tudi v akustični izvedbi, ki ga je posnela na hribu v Resevni v bližini domačega Šentjurja in ponovno pokazala še en svoj veliki talent. Ples, s katerim je osvojila prestižne nagrade tako doma kot v tujini.

“Če že ne moremo uživati v drugih stvareh, lahko uživamo vsaj v domači družbi in lepih razgledih. S sostanovalko Mašo sva video posneli ob koncu jutranjega sprehoda na Resevno. Odgovor je da, bilo je zelo mrzlo (smeh). Ampak se je splačalo zaradi jutranjega sonca in smetanastih oblakov,” je o snemanju videa povedala Stella.

O novi skladbi Muza je Stella povedala: “Muza govori o fantaziji, ki je treščila ob realna tla. Ona je čustvo, ki je na papirju laž, ona je ideja, ki je v resnici le mešanje zraka. Ona je poosebljeno neizpolnjeno pričakovanje. Ali pa je on?

Muza je super, ko jo gledaš od daleč, ko stopiš bližje, pa ugotoviš, da je ravno tako človek. V moji pesmi je muza le prazna obljuba, ki se razblini takoj, ko se ji približaš. ‘Med nama je ostala le zaprta bluza.’ Te bluze se sploh ne da odpreti. Nima gumbov. V bistvu je pulover. Nedosegljive sanje.”

Vsestranska ustvarjalka Stella v videospotu igra glavno vlogo, ki se ob  Roku Mlinarju podpisuje tudi pod režijo videa. “V videospotu sem na kavču, sredi ustvarjalnega procesa. Vse ostale prizore prepuščam interpretaciji. Kaj je resničnost, kaj fantazija? Kaj je spomin, kaj pričakovanje? Se to dogaja na trdih tleh ali v moji glavi,” je o videu povedala glasbenica.

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button