DružabnoNoviceUreZanimivosti

Slowatch 1991 z novo prodajalno v Ljubljani

Oplemenitena nakupovalna izkušnja.

Na Wolfovi ulici 6 v Ljubljani, v hiši, kjer je prebivala Primicova Julija, muza znamenitega dr. Franceta Prešerna in ki ji je posvetil vsem znani Sonetni venec, je Slowatch odprl novo prodajalno z urami ter nakitom svetovno priznanih blagovnih znamk.

V novem butiku, ki meri spoštljivih 160 m2, boste lahko izbirali med zvenečimi urarskimi znamkami kot so Breitling, Chopard, Certina, Gucci, Hamilton, Hublot, Jaeger – LeCoultre, Longines, Mido, Omega, RADO, TAG Heuer in Tissot.

Kmalu se zgoraj omenjenim blagovnim znamkam pridružuje tudi italijanska hiša nakita Damiani. S svojo 100-letno tradicijo je v svetu draguljev znana predvsem po čistosti, barvi in obdelavi diamantov. Za nameček pa je v preteklosti prejela kar 18 nagrad za svoje umetnine poimenovane Oscarji za nakit.

Če bi radi imeli lepši pogled na čas ali zgolj oplementili svoj izgled z novim kosom nakita, vljudno vabljeni v novo prodajalno na Wolfovi ulici 6 v Ljubljani, katere odpiralni čas se razprostira od ponedeljka do petka od 9. do 19. ure ter ob sobotah od 9. do 15. ure.

Rocco
foto: Slowatch

Povezani članki

2 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button