DružabnoNovice

Saša Lendero – Ta noč je naša

Saša Lendero predstavlja novo žurersko pesem

Saša Lendero na dan žena predstavlja novo skladbo Ta noč je naša (O, ja, ja), s katero tokrat slavi prijateljstvo in poudarja, da je življenje polno lepih trenutkov – včasih se ustvarijo sami, včasih pa si jih moramo pričarati.

»O, ja ja, ta noč je naša! O, ja, ja, naj se ne konča!« na dan žena prepeva Saša Lendero. Po zadnjih odlično sprejetih skladbah ‘Daj tekilo’ in ‘Da ne padem dol’, naša najbolj znana levinja glasbeno pot nadaljuje z novo žur skladbo. Z njo tokrat slavi prijateljstvo in lepe trenutke, za katere pa pravi, da jih moramo ne le znati videti, ampak tudi izkoristiti.

 

Ta noč je naša (O, ja, ja) je nastala v sodelovanju z Miho Hercogom, avtorjem glasbe in aranžmaja, sama struktura pa po svoje simbolizira ritem življenja. »Kot življenje, ki svoj ritem in vzdušje menja takrat, ko to najmanj pričakuješ,« razloži. Medtem ko se začne v stilu (mehiškega) valčka, zelo kmalu doživi močan stilski in ritmični preobrat ter tako postane energična pop skladba.

»Večina mojih poslušalcev je tokrat pričakovala čustveno izpovedno pesem, v stilu Ne grem na kolena, preko katere bi obračunala z enim obdobjem svojega življenja. A trenutno potrebujem pesem, ki mi da energijo in ki slavi tiste lepe trenutke življenja« razloži Saša in doda, da to vseeno ne pomeni, da izpovedne pesmi ne bo.

»Neverjetno število ljudi mi je v tem času pisalo, da gredo čez podobne preizkušnje, kot jaz. Skladbo želim tako posvetiti tudi njim in srčno upam, da jih navda z novo energijo in upanjem. Glasba celi rane in nas opominja, da gre življenje vedno naprej«.

Seveda nismo mogli mimo vprašanja, ali se je tudi tokrat med snemanjem znašla na svoji zadnjici, kot pri ‘Tekili’.
»Tokrat mi je uspelo ostati na nogah (smeh). Lahko da zato, ker so mi prepovedali skakati, ker so želeli bolj ‘ženstvene gibe’ (smeh). Večino časa sem tudi stala na ‘wooferju’, ki ima na sredini luknjo, tako da priložnosti za padec je bilo kar nekaj. Na koncu sta mi plesalki morali dobesedno ‘nastaviti’ noge v pozo, ki je izgledala dobro … od takrat dalje se nisem več smela prestavljat.«

Rudi Leskovec
foto: YT

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button