Avtomobili in slavniDružabno

Sanja Grohar

»Vročih« 10

1. Kateri avtomobil vozite trenutno?

Glede na moje redno potovanje Slovenija – Španija, Španija – Slovenija pri nas nimam svojega avtomobila, saj pridem domov za teden dni in ga zato ne potrebujem. Ko sem doma v Sloveniji, vozim mamin črni Clio, v Španiji pa BMW X5. Sicer si pa že neki časa ogledujem Minija ali Beetla.

2. Kateri je vaš sanjski avtomobil?

Po resnici povedano se nisem nikoli zanimala za avtomobile. Če mi je bil kakšen všeč, so bili to ponavadi bolj majhni avtomobili. Zame bi bil popoln avto Mini ali Beetle v roza barvi, znotraj pa z dodatki kamenčkov Swarovski.

3. Kolikšen je vaš osebni rekord na alkotestu?

Ne obstaja. Nikoli nisem napihala na alkotestu in ne vozim pod vplivom alkohola.

4. Koliko ur ste preživeli z inštruktorjem (v avtomobilu) in kolikokrat ste opravljali izpit?

V naši avtošoli si moral opraviti najmanj 32 ur, saj te prej niso spustili opravljati izpitne vožnje. Jaz sem ga naredila pri 34-ih urah in v prvem poskusu.

5. Koliko kazenskih točk imate?

9 kazenskih točk. Dobila sem jih v obdobju zadnjih petih let zaradi prehitre vožnje, ker sem zamujala na intervju (smeh).

6. Kolikšna je bila vaša najvišja hitrost, ki ste jo dosegli na cesti?

Hmm, drugače sem kar pri počasnih voznikih … Sem pa sama šla najhitreje do 180 km/h.

7. Kolikšna je bila najvišja kazen, ki ste jo plačali?

250 evrov ter mesec brez vozniškega izpita. Ta mesec brez izpita je bila zame večja kazen kot sama denarna kazen, saj brez avtomobila ne znam funkcionirati.

8. Kaj spada med obvezno opremo v avtomobilu?

Prva pomoč, komplet žarnic, trikotnik, torbica.

9. Katera je vaša najbolj absurdna nesreča, ki se vam je pripetila?

Absurdna? Verjetno ta, da sem na križišču čakala na zeleno luč. Kar naenkrat je vame priletel avto s polno hitrostjo. Ko sem stopila ven, sem videla, da avto za menoj ni krivec. Kriv je bil voznik tretjega avtomobila, ki je priletel vanj in drugi v mene. Razlog? Voznik je bil pijan. Najbolj me razburi, če nekdo zaradi alkohola ogroža življenja drugih. Od takrat naprej imam resne težave v križu, saj imam preščipnjen živec.

10. Kako pogosto prakticirate seks v avtomobilu?

Raje ne. Glede na to, da se pri nas rumeni tisk vedno bolj razvija in vedno več ljudi slika s svojimi osebnimi mobilnimi telefoni. Na vsake toliko časa se pojavi še kakšen paparac….Tako, da tega raje ne prakticiram v avtu.

Sanja Cerjak
foto: Lidija Mataja

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button