DružabnoNovice

Pot v raj (Ticket to Paradise)

V dobrem ali slabem.

Oskarjevca Julia Roberts in George Clooney bosta znova skupaj zaigrala na velikih platnih, in sicer to jesen, 6. oktobra, v romantični komediji z naslovom Pot v raj, ko bosta kot nekdanja zakonca skušala svojo hčerko obvarovati pred napako, ki sta jo sama nekoč naredila. Romantično komedijo o sladkem presenečenju druge možnosti je režiral Ol Parker (režija za film Mamma Mia! Spet začenja se, scenarij za filma Eksotični hotel Marigold), skupaj z Danielom Pipskim pa je napisal scenarij. Poleg Julie Roberts in Georgea Clooneyja, ki sodelujeta tudi kot producenta, v romantični komediji zaigrajo še Kaitlyn Dever, Billie Lourd, Maxime Bouttier in Lucas Bravo.

O zgodbi

Nekdanja zakonca George Clooney in Julia Roberts se znajdeta na skupni misiji, da bi svoji hčerki preprečila, da naredi enako napako, kot sta jo sama storila pred 25 leti. Potujeta namreč na Bali, kjer skušata svoji zaljubljeni hčerki preprečiti poroko z nekom, ki ga pozna le kratek čas.

Zanimivosti

Oskarjevca Julia Roberts in George Clooney sta pred romantično komedijo Pot v raj skupaj zaigrala v filmih Denarne igre (2016), Oceanovih 12 (2004) in Igraj svojo igro (2001). Romantično komedijo Pot v raj so posneli v avstralski zvezni državi Queensland.

Rudi Leskovec
foto: Karantanija

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button