DružabnoNovice

Noč čarovnic mori (Halloween Kills)

Morilska pošast nadaljuje morilski pohod.

Pred tremi leti je eden najbolj gledanih delov franšize, ki traja kar štiri desetletja, z ikonično igralko Jamie Lee Curtis z naslovom Noč čarovnic postalo poglavje z največjim zaslužkom. A noč čarovnic, ko se je vrnil Michael Myers, še ni končana.

Universal Pictures, Miramax, Blumhouse Productions in Trancas International Films predstavljajo novo poglavje Noč čarovnic mori, ki ga je ustvarila ista filmska ekipa – scenarij so napisali Scott Teems, Danny McBride in David Gordon Green, na režiserski stolček pa je znova sedel David Gordon Green. Grozljivka Noč čarovnic mori prihaja na redni spored v kinematografe 14. oktobra 2021.

O zgodbi

Novi del se začne nekaj minut po tem, ko je Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) s svojo hčerko Karen (Judy Greer) in vnukinjo Allyson (Andi Matichak) pustila zamaskirano pošast Michaela Myersa, zaprtega v kleti in v plamenih v Lauriejevi kleti, Laurie pa z življenjsko nevarnimi poškodbami odpeljejo v bolnišnico v veri, da je končno ubila svojega dolgoletnega mučitelja.

Ko Michaelu uspe pobegniti iz Laurijine pasti, se njegov morilski pohod nadaljuje. In ko se Laurie v bolnišnici bori z bolečinami in se pripravlja na obrambo pred njim, nagovarja prebivalce mesta, da se zoperstavijo tej neustavljivi pošasti. Vse tri ženske Strodes se pridružijo skupini drugih žrtev Michaleovega prvega divjanja in se odločijo, da bodo stvari vzeli v svoje roke. Ustanovijo skupino, ki bo Michaela enkrat za vselej ulovila. Zlo umre nocoj.

Rudi Leskovec
foto: Karantanija

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button