DružabnoNovice

Ninja želve: Mutantska ujma (Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem)

»Nova generacija junakov se dviga naravnost iz kanalizacije.«

Avgusta v kinematografe prihajajo nove dogodivščine izbrane druščine – štirih ninja želv Raphaela, Leonarda, Michelangela in Donatella v animirani avanturi Ninja želve: Mutantska ujma. Animirano avanturo je režiral Jeff Rowe, sorežiser je Kyler Spears, scenarij pa je napisal Brendan O’Brien. Zgodba temelji na stripovskih likih, ki sta jih ustvarila Kevin Eastman in Peter Laird.

Svoje glasove so glavnim ninja junakom posodili Brady Noon, Nicolas Cantu, Shamon Brown Jr. in Micah Abbey, ostalim pa Seth Rogen, Paul Rudd, Jackie Chan, John Cena, Rose Byrne, Giancarlo Esposito, Natasha Demetriou, Maya Rudolph, Ayo Edebiri, Ice Cube, Post Malone, Hannibal Buress in drugi.

O zgodbi:
Po več letih zavetja pred človeškim svetom so se bratje želve odločili, da z junaškimi dejanji osvojijo srca Newyorčanov ter da so sprejeti kot povsem normalni najstniki. Njihova nova prijateljica April O’Neil jim pomaga prevzeti skrivnostno zločinsko združbo, vendar jim gre kmalu čez glavo, ko se nanje spusti vojska mutantov.

Rudi Leskovec
foto: YT

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button