AvtomobilizemDružabnoNoviceNovice

Lexus je tudi peto leto zapored uradno vozilo Beneškega bienala

Glavna vloga pripada novemu srednje velikemu športnemu terencu NX.

Priznani igralec in režiser Edoardo Leo bo v svojem predavanju razglabljal o povezavi znamke Lexus s sedmo umetnostjo. Lexus podpira pobudo “Poltrone Rosse”, s katero k ustvarjanju spodbuja različne umetnike.

Pisana zasedba razkošnih športnih terencev, limuzin, športnih dosedov in kabrioletov se bo zasvetila pred rdečo preprogo Mednarodnega beneškega filmskega festivala, ki se bo tudi letos tradicionalno odvijal na beneškem otoku Lido. Že peto leto zapored bo namreč Lexus uradno vozilo festivala, katerega 78. izdaja bo na sporedu med 1. in 11. septembrom 2021.

Igralce, režiserje in številne druge mednarodno priznane zvezde, ki bodo obiskale priznani festival, bo spremljalo 35 avtomobilov, med katerimi bodo tudi elektrificirani športni terenci znamke Lexus. Povsem novemu športnemu terencu NX se bosta pridružila tudi športno terenska brata RX in UX, limuzina ES ter športni kupe LC.

Na beneškem otoku Lido bodo zvezde velikega platna na otvoritveno slovesnost prihajale v različnih avtomobilih znamke Lexus. V Sali Grande bo letos zlatega leva za življenjsko delo dobil igralec Roberto Benini. Ambasador znamke Edoardo Leo, sicer priznani igralec, režiser, scenarist in cineast, bo v svojem predavanju razložil, kako je znamka Lexus s svojimi vrednotami povezana s filmsko umetnostjo. Partnerstvo med znamko Lexus in svetom kinematografije se je rodilo iz obojestranske strasti do ustvarjanja nepozabnih emocij in trenutkov, pozornosti do detajlov, inovacij in vizij.

Rudi Leskovec
foto: Toyota

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button