DružabnoNovice

Kung fu tačke (Paws of Fury: The Legend of Hank)

Jeseni na velika platna prihaja animirana pustolovščina za vso družino z naslovom Kung fu tačke, ko se priljubljeni pes Hank, poln sanj o tem, da bi postal samuraj, odpravi iskat svojo usodo.

Animirano komedijo so režirali Rob Minkoff, Mark Koetsier in Chris Bailey, pod scenarij sta se podpisala Ed Stone in Nate Hopper, družinska avantura pa je nastala po navdihu brezčasne klasike Mela Brooksa Vroča sedla (Blazing Saddles). Svoje glasove so glavnim likom posodili igralci Michael Cera, Samuel L. Jackson, Ricky Gervais, Mel Brooks, Michelle Yeoh, Djimon Hounsou, Aasif Mandvi, Gabriel Iglesias, Cathy Shim, Kylie Kuioka, George Takei in drugi. Animirana akcijska komedija prihaja na redni spored v kinematografe 22. oktobra 2022.

O zgodbi

Hank je ljubek pes, ki ima velike sanje o tem, da bi postal veliki samuraj. Na njegovo nesrečo pa se na poti, da najde svojo usodo, znajde v čudnem in neprijaznem mestu Kakamucho. Tam pa precej izstopa, saj je pes, vsi preostali meščani pa so mačke, ki pa resnično ne marajo psov.

Ker si Hank obupano želi ugajati meščanom, nevede postane del načrta podlega in narcisoidnega Ika Chuja, da se v mestu znebi vseh prebivalcev. Da bi zavladal svetu (oziroma bolj mestu), je pred Ikom le ena majhna ovira, njegov zlobni načrt pa je pretentati Hanka, da mu pomaga, da za vedno prežene meščane.

Hankove sanje pa si delita tudi Jimbo, ki je bil nekoč mogočni samuraj in Emiko, živahna mucka. Ta neusklajena trojica se bo skupaj podala na potovanje, na katerem bodo premagovali predsodke in spoznali pravi pomen prijateljstva.

Rudi Leskovec
foto: Karantanija

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button