DružabnoNovice

Kot pes in mačka (Chien & chat)

Junija nas bo nasmejala komedija z naslovom Kot pes in mačka, v kateri se bosta znana vplivnica mačka Diva in potepuški pes Chichi izgubila in znašla sredi negotove vrnitve domov, njuna lastnika pa bosta morala sodelovati, da svoja ljubljenčka dobita nazaj.

Komedijo je režirala Reem Kherici, skupaj s Tristanom Schulmannom napisala scenarij, v komediji pa tudi zaigrala. V glavnih vlogah zaigrajo Franck Dubosc, Reem Kherici, Philippe Lacheau, Inès Reg, Artus, Raphaëlle Fugère-Larocque, Oscar Desgagnés in Lénie Scoffie, v naših kinematografih pa bo na ogled sinhronizirana različica, in sicer od 27. junija 2024 dalje.

O zgodbi

Monica je lastnica znane vplivne mačke po imenu Diva. Jack je tat, čigar je zadnjo tatvino – ogromen neprecenljiv rubin – po nesreči pogoltnil potepuški pes Chichi. Po nesrečnem spletu okoliščin se Monica in Jack ločita od svojih ljubljenčkov, ki odletita neznano kam … Za mačko in psa, ki nimata nič skupnega, se med Montrealom in New Yorkom prične noro potovanje. Človeka na eni strani, ki sta izgubila sled za svojima ljubljenima živalma in hišna ljubljenčka na drugi strani, prepuščena sami sebi … Toda ne vedo, da bo policist Brandt, ki jim je za petami, storil vse, da bi se dokopal do rubina!

Rudi Leskovec
foto: Karantanija

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button