DružabnoNovice

Kako do belega (holivudskega) nasmeha?

Samo zdrav nasmeh je lep nasmeh.

Maša Matavš, lastnica blagovne znamke DNA whitening je na dogodku v Cineplexxu na Rudniku razkrila inovacijo, ki bo spremenila vaše lepotne rituale. Z novo LED tehnologijo beljenja zob bodo vaši zobje v prvi vrsti zdravi, nepoškodovani in predvsem (bolj) beli.

Proizvodi za beljenje zob trenutno veljajo za enega izmed najbolj popularnih v estetskem svetu. Vsi želimo imeti bel, sijoč nasmeh v vsakem trenutku svojega življenja. Tehnologija se skozi leta spreminja in danes ne poznamo samo klasične oblike beljenja, ampak so na tržišču na voljo tudi neinvazivne tehnike beljenja zob, kamor se uvršča DNA whitening s svojo storitvijo. Na predstavitvi v Cineplexxu so predstavnikom sedme sile (in vplivnežem z družabnih omrežij) predstavili in lansirali najinovativnejšo LED tehnologijo, ki je trenutno dostopna v svetu beljenja zob.

Maša Matavš je predstavila LED lučko, ki jo uporabljajo za beljenje zob v stomatologiji, dentalnih klinikah, kjer izvajajo najboljše prakse beljenja. Sistem nadzoruje mikro procesor, ki pospeši belilne komponente tako, da se sproži natančna in učinkovita reakcija. Izhodna modra svetloba ima valovno dolžino 460 – 490 nm, prav zaradi tega pa lahko med beljenjem dosežemo vsak kotiček (zobno in medzobno površino) znotraj ustne votline. To je ključen preboj na področju čiščenja in beljenja zob.

DNA whitening je rešitev za vse posameznike, ki so se jim zobje obarvali zaradi zunanjih dejavnikov (kajenje, pitje kave, čaji, obarvane pijače in hrana itd.), notranjih (genetika, zdravila, dedne bolezni, starost itd.) in za vse posameznike, ki imajo temnejše, rumene zobe iz neznanih razlogov. Pri tem pa Maša opozarja na številne problematike ustne higiene, za katero poudarja, da so osnova za kakršnekoli lepotne posege. Pravilna in ustrezna ustna higiena je predpogoj pred kakršnimkoli beljenjem zob.

Boštjan Horvat
foto: DNA whitening

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button