DružabnoNovice

Izgubljeno mesto (The Lost City)

Prihaja džungelska pustolovščina

Prihodnje leto, 24. marca, se bomo znašli v džungli, kjer se bo ugrabljena pisateljica, ki jo je upodobila Sandra Bullock s pomočjo svojega manekena z naslovnice, ki ga zaigra Channing Tatum, znašla na neverjetni pustolovščini v džungli v akcijski romantični komediji z naslovom Izgubljeno mesto. Akcijsko romantično komedijo sta režirala brata Adam Nee in Aaron Nee, ki sta tudi napisala scenarij skupaj Orenom Uzielom in Dano Fox. Poleg Bullockove in Tatuma zaigrajo še Daniel Radcliffe, Brad Pitt, Da’Vine Joy Randolph, Oscar Nuñez, Patti Harrison, Bowen Yang in drugi.

O zgodbi

Briljantna, a osamljena pisateljica Loretta Sage (Sandra Bullock) je v svojih priljubljenih romantično-pustolovskih romanih pisala o eksotičnih krajih s čednim manekenom z naslovnice Alanom (Channing Tatum), ki je svoje življenje posvetil utelešenju junaka »Dasha«.

Med turnejo, kjer z Alanom predstavlja svojo novo knjigo, pa Loretto ugrabi ekscentrični milijarder Fairfax (Daniel Radcliffe), ki upa, da ga bo lahko pripeljala do zaklada starodavnega izgubljenega mesta iz njene zadnje zgodbe. Ker pa Alan želi dokazati, da je lahko junak v resničnem življenju in ne le na straneh njenih knjig, se jo odpravi reševat. Podala se bosta na pustolovščino po džungli, kjer bosta morala sodelovati, če bosta hotela preživeti in najti starodavni zaklad, preden bo izgubljen za vedno.

Rudi Leskovec
foto: Karantanija

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button