DružabnoNovice

IP (If)

Kaj, če bi bilo vse, kar ste verjeli kot otrok, resnično?

Prihodnje leto maja se bomo potopili v domišljijski svet režiserja Johna Krasinskega v novi družinski komični drami z naslovom IP (Izmišljeni prijatelji). Vstopite v svet, ki ga vidite le, če verjamete. Komično dramo je režiral in napisal scenarij John Krasinski, v filmu pa tudi zaigral. V glavnih vlogah zaigrajo Ryan Reynolds, Cailey Fleming, Fiona Shaw in Bobby Moynihan, svoje glasove pa prikupnim bitjem posodijo igralci Steve Carell, Matt Damon, Jon Stewart, Phoebe Waller-Bridge, Emily Blunt, Maya Rudolph, Sam Rockwell, Louis Gossett Jr., Sebastian Maniscalco, Christopher Meloni, Richard Jenkins in Awkwafina. Družinska komična drama IP prihaja na rredni spored v kinematografe 16. maja 2024.

O zgodbi

Zgodba spremlja mlado dekle Beo (Cailey Fleming), ki gre skozi težavno obdobje v svojem življenju ter pričenja videti izmišljene prijatelje vseh tistih otrok, ki so jih pustili za seboj in so že odrasli. Le kaj dekle lahko naredi s to supermočjo?

»Izmišljeni prijatelji niso le ta čudovita bitja, so pravzaprav časovne kapsule za naše upe, sanje, ambicije,« pojasnjuje režiser John Krasinski.

Rudi Leskovec
foto: Karantanija

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button