DogodkiDružabno

Gastronomska revolucija fuzije mesnih okusov

Hublot interpretiral hišni slogan ''Art of Fusion''.

Če ste v zadnjem času spremljali kakšno nogometno tekmo pod taktirko Fife, Uefe ali angleške Premier lige, ste najverjeteje zasledili tablo četrtega sodnika v obliki ure Hublot. Še več, ”pametno” različico nosijo celo sodniki, medtem ko boste Hublote našli na zapestjih Kyliana Mbappéja, Jose Mourinha, Luisa Figa in tudi Aleksandra Čeferina.

Več kot očitno je Hublot najbolj prisoten na travnatnih površinah, čeprav marketinško prisotnost znamke zaznamo še v tenisu, kjer manufakturo zastopa Novak Đoković, medtem ko področje atletike predstavlja jamajška strela, Usain Bolt.

In po čemu je Hublot pravzaprav poznan? Kot že večkrat povedano, je urar na nekakšen način ustvaril novodobni pristop izdelave zapestnih kreacij. Združil je na videz nezdružljivo. Zlato ohišje z gumijastim paščkom in ustvaril kopico materialih fuzij, zato ne čudi, da je v samosvojem stilu ustvaril še večerni družabni dogodek.

Tokrat je Hublot na Fužinski grad povabil ljubitelje časomerov, ki so se lahko spoznali z aktualno (bolje rečeno celotno) kolekcijo švicarske znamke, od različnih variacij linije Big Bang, Classic Fusion, Square Bang, Spirit of the Bang …

A bolj kot ure, je pozornost pritegnil Matej Stipanič, mož, oče, gradbinec, gurman in ljubitelj vsega, kar pride z žara. Kulinarični samouk in lačen novega znanja ter ustvarjanja, ki želi spremeniti kulturo uživanja mesa!


V sklopu sproščene delavnice smo gostje tekom večernega dogajanja spoznavali trike peke kot tudi razbijali mite o pripravi mesa. Dejstvo je, da smo v večini še vedno popolni analfabeti, kar se tiče kulinarične fuzije mesa, obenem pa mesarsko znanje stagnira na vseh členih verige. Zagotovo delavnica, ki ti razširi obzorja in poda preprost nasvet – pri peki mesa uporabljaj termometer in seveda, drži se receptov oziroma temperatur priprave.

Za vse tiste, ki ste zamudili dogodek, si lahko časomere znamke Hublot ogledate v butiku Slowatch 1991 na Čopovi ulici 1, v Ljubljani.

Rocco
foto: caranduser.com

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button