DružabnoNovice

Bepop praznujejo 20 let

Celoletno praznovanje odpira pesem Brez kril.

Ena naših najuspešnejših glasbenih skupin – ob kupu zlatih in platinastih plošč, viktorjev ter drugih priznanj, so Bepop še vedno na vrhu lestvice najbolje prodajanih albumov v samostojni Sloveniji – odpira jubilejnih projektov polno leto s pesmijo Brez kril, spremljajoči videospot pa je prepleten z arhivskimi posnetki iz začetkov njihove kariere.

Potem ko so se Alenka, Ana in Tinkara pred dobrima dvema letoma reaktivirale kot ženski trio in ob kupu nastopov posnele uspešnice Daj se nasmej, Ženska (z Rebeko Dremelj) in Verjamem v dobre ljudi (naslovna tema Anine priljubljene oddaje Delovna akcija), vstopajo v jubilejno leto z novo pesmijo Brez kril. V njej so ponovno združile moči z vročim mladim producentom Žanom Serčičem.

“Žan nas je odlično zadel že s povratniškim singlom Daj se nasmej, s katerim smo naredile odlično tranzicijo od naše stare podobe v leto 2020, z novo pesmijo pa se končno predstavljamo z nekoliko drugačnim zvokom, za katerega čutimo, da nam je pisan na kožo tukaj in zdaj, upamo pa, da ga bodo sprejeli tudi poslušalci. Skladba Brez kril je sicer nastala že pred dobrim letom in pol, splet naključij pa je njen izid zamaknil na jubilejno leto. Malo so k temu prispevale omejene možnosti nastopanja v času epidemije, še bolj pa to, da nas je lani k sodelovanju povabila Rebeka, potem pa se nam je ponudila še možnost, da v pravo skladbo razvijemo temo Delovne akcije, ki jo je izvirno pela le Ana.”

Rudi Leskovec
foto: Menart

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button