DružabnoNovice

Badman (Superwho? / Super-héros malgré lui)

Bori se za dobro ... a ne najbolje!

Prihaja superjunak, ki je na posebni misiji! Le da to misli samo on in je prepričan, da se mora spopasti s silami zla v novi akcijski komediji z naslovom Badman. V glavni vlogi igralca, ki zaigra superjunaka, je Philippe Lacheau (znan po vlogah v komedijah Alibi.com, Vsi na jug, Babysitting, …), ki je akcijsko komedijo tudi režiral in skupaj z Julienom Arrutijem in Pierreom Dudanom napisal scenarij. Poleg Lacheauja zaigra že znana igralska ekipa francoskih komedij – Tarek Boudali, Élodie Fontan, Julien Arruti, Alice Dufour, Jean-Hugues Anglade in drugi. Film prihaja na redni spored v slovenske kinematografe 10. marca 2022.

O zgodbi

Ko igralec Cédric (Philippe Lacheau), ki se s težavo preživlja in je obsojen na življenje zgube, končno le dobi glavno vlogo v filmu o superheroju po imenu Badman, vidi priložnost, da vsem dokaže, da je vreden in da si nazaj prisluži spoštovanje svojih najbližjih. Nekega večer, oblečen v kostum superjunaka, pa doživi prometno nesrečo, izgubi spomin in se zbudi prepričan, da se superheroj na zelo pomembni misiji!

Pa ima Cédric vse, kar je potrebno, da se spopade s silami zla, brani najšibkejše in premaga barabe? Težko se je odločiti biti junak, kaj šele superjunak … še posebej nekdo, kot je Cédric!

Rudi Leskovec
foto: Karantanija

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button