IzletiProsti čas

Novo leto na Lošinju?

Novo leto lahko pozdravite v stilu s Sergejem Ćetkovićem v Hotelu Bellevue na Lošinju.

Leto se počasi bliža koncu, in kaj je lahko boljši način za praznovanje kot s sijajem, glamurjem in slavnostnim praznovanjem, ki nas popelje v nove začetke in uspešno leto 2025. Vstop v novo leto je priložnost, da počastimo pretekle uspehe, praznujemo z najdražjimi in sanjamo o tem, kar nas čaka v prihodnosti. Te svečane noči prinašajo posebno čarobnost, in nič ne pričara tega občutka bolje kot eleganten ambient in vrhunska ponudba.
Ni boljšega načina za vstop v leto 2025 kot nepozabno doživetje v luksuznem hotelu Bellevue na otoku Lošinj. Nahaja se v osupljivem okolju in obljublja slavje novega leta 2025, polno vrhunske gastronomije, zabave in sprostitve.

Večer se bo začel z gurmansko večerjo s petimi hodi, ki bo predstavila prefinjeno kulinariko in vas pripravila na noč uživanja. Ob vrhunskih jedeh bo DJ Matthew Bee poskrbel za veselo glasbeno vzdušje ter vas napolnil z energijo, ko bo noč napredovala.

Sergej Ćetković vas popelje v novo leto

Ko se približuje polnoč, vznemirjenje narašča, reflektorji pa se usmerijo v znanega Sergeja Ćetkovića, katerega čustven nastop bo vodil odštevanje do novega leta. Ta priljubljeni pevec in skladatelj je znan po svojem prepoznavnem glasu in ganljivih pesmih, ki so osvojile srca mnogih oboževalcev v regiji. Ćetković je avtor številnih uspešnic, njegove pesmi pa pogosto obravnavajo teme ljubezni, strasti in čustvenih trenutkov. Njegovi koncerti slovijo po strastnem vzdušju, nastopi pa so vedno polni energije in čustev. Njegov očarljiv glas vas bo popeljal v leto 2025 z veličastnim in ganljivim praznovanjem, ki bo to noč naredilo nepozabno.

Toda tukaj se praznovanje ne konča. Po svečanem vstopu v leto 2025 se odpravite v Alto Rosso Bar na pozno nočno malico, kjer lahko nadaljujete z uživanjem v prazničnem vzdušju. Ko se naslednje jutro prebudite, vam ni treba hiteti. Pozni zajtrk bo 1. januarja na voljo do 13. ure, kar vam omogoča sproščen začetek novega leta.
Sprostitev v Bellevue Spa kliniki

Po razburljivem vstopu v novo leto, ob vrhunski glasbi in hrani, je čas za sprostitev in počitek. Za tiste, ki iščete oddih, Bellevue Spa Clinic ponuja ekskluzivne wellness tretmaje skozi celotno bivanje. Ne glede na to, ali želite uživati v notranjem bazenu z morsko vodo, obnoviti energijo v wellness coni ali telovaditi v fitnes centru, bo vaše doživetje še bogatejše z luksuznimi storitvami, ki so na voljo. Sprostite se v enem najboljših spa hotelov, ki se nahaja v zalivu Čikat.

Če načrtujete podaljšanje bivanja, vam Hotel Bellevue ponuja privlačne pakete. Daljše bivanje vam prinese več prihrankov, saj lahko rezervirate: 3 noči že od 213 evrov na osebo na noč, 5 noči že od 167 evrov na osebo na noč ali 7 noči že od 153 evrov na osebo na noč.

Rudi Leskovec
foto: Hotel Bellevue

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button