UreZanimivosti

Kampanja odtenkov z zvezdniškim triom

Ambasadorji so se pridružil Omegi pri lansiranju nove linije kolekcije Aqua Terra.

Trio mednarodnih zvezdnikov se je pridružil Omegi pri lansiranju nove kolekcije Aqua Terra Shades. Ambasadorji Zoë Kravitz, Zhou Dongyu in Eddie Redmayne se bodo nastopili v kreativni kampanji, ki poudarja barvitost novega dizajna.

Zoë Kravitz se je družini Omega pridružila leta 2022. Ameriška igralka, režiserka in manekenka si je prislužila veliko pohval za svoje nastope v seriji “Divergent”, filmu “Fantastic Beasts”, kot tudi HBO uspešnici Big Little Lies, za katero si je prislužila nagrado Screen Actors Guild Award. Ukradla je tudi predstavo kot Catwoman v filmu “The Batman”, zato ni čudno, da ostaja ena najbolj iskanih oseb v svetu zabave.

Za promocijo obsežne nove linije ur se je Zoë pridružila ambasadorskima kolegoma Zhou Dongyu in Eddiju Redmayneju v namenski kampanji imenovani “Every Shade of You”. Tematika govori o poudarku edinstvene osebnosti vsakega ljubitelja ur ter izražanje njegovega individualnega videza z izbiro dotične barve.

Kampanja vsebuje vrsto drznih vizualnih elementov in filmskih posnetkov, ki razkrivajo vse strani značaja vsakega ambasadorja. Ti so oblečeni v črno ter obdani z množico barv – s poudarkom na Aqua Terra živahnem izboru barv številčnic.

Zhou Dongyu se je kot ambasadorka prav tako pridružila Omegi v letu 2022. Kitajska igralka je znana po sposobnosti nastopanje v različnih filmskih žanrih, od kriminalnega trilerja do romantične komedije.

Je tudi najmlajša igralka, ki je prejela tri najpomembnejša priznanja v zgodovini kitajskega filma. Njen seznam nagrad vključuje prejetje odlikovanja najboljše igralke na 53. podelitvi nagrad Golden Horse Awards leta 2016 za film “Soul Soul”, najboljšo igralko za film “Better Days” na 39. podelitvi hongkonških filmskih nagrad ter na 33. podelitvi nagrad zlati petelin.

Angleški igralec Eddie Redmayne je s svojim prefinjenim slogom dolgoletni ambasador Omege, ki se je švicarski blagovni znamki pridružil leta 2015.

Priznani zvezdnik ima impresiven seznam filmov, vključno z Oskarjevo nagrajeno igro v filmu “The Theory of Everything”, kot tudi številne pohvale kritikov za vloge v filmih “Fantastične živali”, “Sojenje
Chicago 7”, “Les Misérables”, “The Danish Girl” in “The Good Nurse”.

Kolekcija Aqua Terra Shades ponuja različne tone številčnic, ki segajo od barv oceana do zemlje. Na voljo v velikostih 34 mm ali 38 mm, ure kupcem ponujajo veliko izbire, ki ustreza njihovemu slogu, s sončnimi brušeni pastelni odtenki, kot so atlantska modra, zalivsko zelena ali terakota.

Rocco
foto: Omega

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button