UreZanimivosti

Ženeva pripravljena na gostitev Watches and Wonders 2022

Naslednje leto bo salon zapestnih ur ponovno zaživel v fizični obliki ob ženevskem jezeru.

Po dveh ”digitalnih” izdajah, se eden ključnih urarskih dogodkov ponovno fizično vrača v hale razstavnega prostora Palexpo v Ženevi. Na 7-dnevni dogodek, ki bo potekal od 30. marca do 5. aprila, se je že zdaj prijavilo več kot 40 svetovno znanih urarjev ter draguljarjev.

Dogodek Watches and Wonders Geneva, ki ga ljubitelji urarstva po dveh ”digitalnih” letih nestrpno pričakujemo, se že pripravlja na leto 2022. Še več, organizatorjem je uspelo privabiti tudi sveže akterje, ki bodo svoje blagovne znamke premierno predstavili v halah Palexpa. Med pionirje se tako štejejo znamke Hublot, TAG Heuer in Zenith iz skupine LVMH, Grand Seiko, Oris in draguljar Van Cleef & Arpels, ki se ponovno vrača na salon.

Ne bodo manjkale priznane blagovne znamke, kot so Chanel, Chopard, Patek Philippe, Rolex in Tudor bo prav tako prvič razstavljal v Ženevi. Vsekakor ne smemo pozabiti naslednjih znank: Cartier, Hermès, IWC Schaffhausen, Jaeger-LeCoultre, Piaget, Ulysse Nardin in Vacheron Constantin, ki že vrsto let redno razstavljajo svoje produkte obiskovalcem dogodka Watches and Wonders.

Kljub temu, da so organizatorji dogodka v zadnjih dveh letih dokazal svojo agilnost, je Watches and Wonders Geneva zdaj prešel na hibridno obliko, tako da bodo imeli obiskovalci predvsem možnost neposrednega vpogleda časomerov kot tudi sodelovanje na spletu, odvisno od spreminjajočega se poteka pandemije. Toda nič ne more nadomestiti osebne izkušnje. Proizvajalci ur so očitno izrazili željo, da združijo ljubitelje okoli svojih izdelkov. Želijo si, da bi bili njihovi gostje sposobni videti in se dotakniti izjemnih del in o njih razpravljati v živo.

Watches and Wonders že zdaj obljublja veliko, zato horološki navdušenci skorajda ne smemo zamuditi dogodka ob ženevskem jezeru, ki bo potekal od 30. marca do 5. aprila 2022!

Rocco
foto: watchesandwonders

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button