NoviceUre

Zelena preobleka za Omego Seamaster Diver 300M

Barva leta 2021 se v vsem svojem sijaju preliva tudi v leto 2022.

Od lansiranja leta 1993 je Seamaster Diver 300M postal priljubljen med željnimi pustolovci širom sveta. Valovita številčnica, skeletni kazalci in helijev izstopni ventil so močno prepoznane lastnosti modela, katerega zanesljivosti pa je zaupal celo James Bond.

V letu 2022 se legendarni družini Diver 300M pridružuje nova izdaja v temno zeleni barvi. Specifikacije ostajajo enake, kar pomeni, da kovinsko ohišje v premer meri 42 mm ura, ter da ima časomer vso potrebno tehnologijo za vaše oceanske potope. Slednje je moč odmeriti z novo keramično luneto v zelenem tonu.

Avtomatski koaksialni mehanizem je kronometrično certificiran s strani METAS, obenem pa je odporen na magnetna polja, ki dosežejo 15.000 gausov. Navijalni rotor deluje v obse smeri, medtem ko vzmet hrani do 55 ur rezerve navitja. Omega Seamaster Diver 300M v zelenem odtenku je na voljo v kombinaciji s kovinsko zapestnico ali s sovpadajočim zelenim paščkom iz kavčuka.

Potapljaška zapestna ura bo kmalu na ogled v Omeginem butiku na Čopovi ulici v Ljubljani, kjer boste poleg cene izvedeli še druge informacije o samem modelu.

Rocco
foto: Omega

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button