UreZanimivosti

Več kot 60 milijonov ogledov

Omegin video oglas na temo olimpijskih iger presegel 60 milijonov ogledov.

V prvih dveh tednih na YouTubu si je navdihujoč oglas Omege za olimpijske igre Tokio 2020 ogledalo več kot 50 milijonov gledalcev, zdaj pa je video že presegel mejo 60 milijonov ogledov.

S skupno skoraj 1000 komentarji in 26.000 »všečki« ljubiteljev športa iz celega sveta, je 60-sekundni oglas očitno ujel domišljijo gledalcev in duh ikoničnega tekmovanja.

Omega je v oglasu poudarila kontrastni duh z dinamiko športnega dogajanja ob natančnosti urarstva kot tudi lepoto Japonske. Vsaka scena je odlično sestavljena in neopazno razdeljena, da bi proslavila edinstveno bistvo tega poletnega tekmovanja.

Kampanja, ki jo je v celoti zasnovala Omega, je bila posneta na Japonskem, vključno s Tokijem, Osako, Yuyatsui, Kitakyushu, Fukuoka in Itoshima. Nekaj ​​posnetkov so zajeli tudi v Miamiju v ZDA, kjer je Omega tesno sodelovala s številnimi uglednimi olimpijci, vključno z ameriškim šprinterjem Noahom Lylesom, Irskim igralcem golfa Roryjem McIlroyjem, južnoafriškim plavalcem Chadom le Closom, švedskim skakalcem s palico Armandu Duplantisu in švicarsko zvezdnico Léo Sprunger.

Za glasbeno podlago so poskrbeli Imagine Dragons s skladbo Dreams, katera oglasu doda moč ter navdih in zagotovo pritegne srca ljubiteljev športa.

Rocco
foto: Omega/YT

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button