UreZanimivosti

Valentinova romantika z Omego

Švicarski urar predstavlja popolni zapestni uri zanjo in zanj.

Ob bližajočem se Valentinovem, Omega osvetljuje dve izjemni uri, idealni za ljubitelje švicarskega luksuza. Izbira zanjo je De Ville Mini Trésor, medtem ko je zanj kot nalašč model De Ville Prestige.

Posebnost Omege za boljšo polovico, De Ville Mini Trésor v 18-karatnem rožnatem zlatu Moonshine, je edinstveni pašček iz blaga Toile de Jouy, ki vsebuje dizajn rdečega cvetja. Na vsaki strani ohišja s premerom 26 mm je pot diamantov in so del lunete, ki deluje kot nekakšen cvet. Kupolasta številčnica, izdelana iz umazano-belega emajla »Grand Feu«, vsebuje polirane kazalke iz 18-karatnega rožnatega zlata Moonshine ter prenesene rimske številke v roza barvi. V notranjosti ure De Ville je Omegin kaliber 4061, ki se nahaja za metaliziranim hrbtiščem ure iz safirnega kristala.

Njegova ura pa je absolutna klasika. Tretja generacija modela Omega De Ville Prestige z ohišjem premera 41 mm, narejenim iz 18-karatnega zlata Sedna s kupolasto PVD temno modro številčnico z brušenim zaključkom. Na njej se nahajajo zlati kazalci in izmenjujoče se rimske številke s kabošon indeksi. Brezčasen videz dopolnjuje okno z datumom ob 3. uri, majhna podštevilčnica ob 6. uri s prikazom sekund ter železniški tiri ob zunanjem robu za odčitavanje minut. Kronometrično certificirana ura je predstavljena na temno modrem usnjenem paščku, medtem ko za njen pogon skrbi Omegin Master koaksialni kaliber 8802, katerega lahko občudujete skozi na praske odporen safirni kristal hrbtne strani.

V duhu večne ljubezni sta obe uri narejeni tako, da trajata vse življenje, ob čemer jo podpira 5-letna globalna garancija znamke Omega. Valentinov duet je že na voljo za ogled in nakup v butikih Omega, kot tudi na uradni spletni strani proizvajalca.

Rocco
foto: Omega

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button