UreZanimivosti

V iskanju priložnosti z Amando Seyfried

Čarobni spot, ki želi ujeti duh časomera Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous Dazzling Star.

Jaeger-LeCoultre predstavlja poetičen in očarljiv video z naslovom ”In Pursuit of Chance”, v katerem ambasadorka Amanda Seyfried razkriva novo zapestno uro Rendez-Vous Dazzling Star.

V skrivnostnem in dramatičnem okolju posnet video vabi gledalce k razmisleku o pomenu priložnosti, v življenju, v ljubezni in v zvezdah. ”In Pursuit of Chance” povzema koncept manifestacije – da naša življenja niso zgolj stvar sreče. Namreč s tem, ko razjasnimo svoje namere in jih posredujemo vesolju, ustvarimo pogoje, kjer lahko uresničimo želeno usodo in uresničimo svoje sanje.

»Snemanje tega kratkega filma mi je bilo zelo všeč, saj v njem vidim vzporednico s svojim življenjem,« pravi Amanda. »Zame zvezdni utrinki simbolizirajo spremembe in nam dajejo upanje. Kadarkoli si ob zvezdnem utrinku nekaj zaželim, verjamem da se bo zgodilo nekaj čarobnega in skrivnostnega. Z izrečeno željo izzivam sebe, da spremenim kakšno stvar v svojem življenju in zdi se mi, da mi vesolje to posledično dopušča.«

Video je bil posnet na legendarnem posestvu v Barceloni, ki ga je zasnoval in zgradil umetnik in kipar Xavier Corbero. Sama arhitektura ima obliko monumentalne skulpture z geometrijskim betonom, zložene na različnih višinah in povezane z lebdečimi stopnišči in ukrivljenimi loki, da ustvarijo dramatičen in labirintu podoben učinek. Snemanje je potekalo v nočnem času, zato je dramatičnost še toliko bolj spektakularna. Sekvenco s snemanja si lahko ogledate v priloženem videu spodaj, medtem ko do originalnega videospota dostopate s klikom na to povezavo.

Rocco
foto: JLC

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button