NoviceUre

Union Glashütte Seris Date

Eleganten časomer za vsako priložnost.

Pred prihajajočim praznikom zaljubljencev predstavljamo sveži različici damske ure Seris Date znamke Union Glashütte, ki s svojo brezkompromisno eleganco še kako pristoji samozavestni ženski.

Blagovna znamka iz vzhodne Nemčije je pred Valentinovim v nabor linije Seris Date dodala še dve različici, in sicer elegantno verzijo z biserno številčnico ter premierni model s številčnico v topli čokoladno rjavi barvi. Premer poliranega kovinskega ohišja znaša 33 mm, debelina pa meri 9,5 mm. Vodotesnost je odmerjena na 50 m.

Številčnica je s tremi kazalci preprosta in v tem pogledu elegantna. Ob robu so postavljeni večji indikatorji ur, ki jih dopolnjuje minutna robna tirnica. Vidno je postavljen tudi datum ob 12. uri, ki se nahaja nad logotipom znamke.

Ročno uro Seris Date poganja avtomatski mehanizem, kaliber UNG-07.S1, ki je zavoljo silikonske vzmeti zaščiten pred vsakodnevnimi magnetnimi polji, medtem ko se ponaša z rezervo energije navitja do 60 ur. Svojevrsten urarski podviga pa je tudi umestitev takšnega mehanizma v ohišje premera zgolj 33 mm.

Glede na to, da dame rade kombinirajo uro s svojim zunanjih izgledom, sta v kompletu priložena še dva usnjena paška (črn in bež), ki uporabnici ponujata svobodo izražanja svoje individualnosti in sta kot taka popoln dodatek za vsako priložnost.

Modela Union Glashütte Seris Date sta dobavljiva v posebej oblikovani škatli, v kateri sta tudi dodatna dva zamenljiva paščka. Na voljo sta po priporočeni maloprodajni ceni 2.490 evrov za različico z biserno številčnico oziroma 2.390 evrov, kolikor stane verzija s čokoladno rjavo številčnico z učinkom  sončnih žarkov. Več informacij o modelu in nakupu najdete na spletni strani Union Glashütte.

Rocco
foto: Union Glashütte

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button