NoviceUre

Union Glashütte Noramis Date Deutschland Klassik 2024

Zapestna kreacija za ljubitelja BBS platišč!

BBS RS je v avtomobilskem svetu zagotovo eno najbolj markatnih litih platišč. V sodelovanju z ADAC Deutschland Klassik je nemška manufaktura za letošnji reli starodobnikov pripravila časomer z drzno številčnico z motivom dvodelnega platišča BBS RS.

Nova izdaja Deutschland Klassik 2024 temelji na datumskem Noramisu, zato ohišje v premer meri 40 mm in 10,4 mm v debelino. Površine slednjega so brušene ter polirane, čez vrh pa se razprostira retro oblikovano škatlasto safirno steklo, medtem ko je na zadnji strani moč izbirati med transparetno hrbtno stranjo oziroma jekleno ploskvijo z gravuro zemljevida Nemčije s potekom trase letošnjega relija.

Tisto, kar je resnično pomembno, je številčnica s svojim kompleksnim 3D-učinkom, ki temelji na zasnovi znamenitega platišča BBS RS. Detajlno izdelana številčnica z kontrastnimi barvami ustvari tridimenzionalni občutek, vključno s 5 kolesnimi maticami na sredini. Datumsko okno je odlično integrirano, saj izkorišča zasnovo kolesa, tako da ne poruši simetrije.

V ohišju Noramis Date Deutschland Klassik 2024 se nahaja hišni kaliber UNG-07.S1, avtomatski mehanizem, ki temelji na arhitekturi 2892. Deluje pri frekvenci 2,5 Hz ter nudi solidno 60-urno rezervo energije navitja. Časomer se nosi na podloženem črnem usnjenem paščku, ki spominja na notranjost avtomobila.

Union Glashütte Noramis Date Deutschland Klassik 2024 je na voljo v omejeni izdaji 200 kosov pri izbranih prodajalcih po maloprodajni ceni 2.780 evrov.

Rocco
foto: Union Glashütte

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button