NoviceUre

Tudor Black Bay 58 Inter Milan Limited Edition

Po Inter Miamiju še edicija za evropski Inter Milan.

Švicarsko Black Bay podjetje, khm, Tudor, v zadnjem času vse adute stavi na karto specialnih izdaj. Po Red Bull Alinghi in roza kronografu v znak partnerstva z ameriškim nogometnim moštvom Inter Miami, je zdaj italijanskim urarskim navdušencem na voljo še izdaja Inter Milan.

V bistvu gre za jekleno različico potapljaškega modela Black Bay 58, ki ima ombre modro številčnico v čast značilnih barv nogometnega moštva, bogatega tona. Ob 6. uri je pod osrednjim nizom kazalcev logotip Inter Milana poleg dveh pozlačenih zvezd, ki nakazujeta na dejstvo, da je moštvo pravkar osvojilo svoje 20. italijansko prvenstvo Serie A.

Razen slavnostne številčnice, Tudor Black Bay 58 Inter Milano 58, ostaja takšen kot ga poznamo. 39 mm ohišje v osrčju skriva kaliber MT5402 s kronometrskim certifikatom COSC. Predstavljen je na jekleni zapestnici s tremi členi ali črno-modrem traku ”nato”, ki dopolnjuje športni videz.

Kar zadeva razpoložljivost, gre za omejeno izdajo 1908 kosov, kar nakazuje na letnico ustanovitve italijanskega nogometnega moštva. Vsak aktualni igralec Interja prejme svojo izdajo, ki se ujema z njegovo številko na dresu. Ura je ekskluzivna za Italijo, na voljo v butikih Tudor v Rimu in Milanu ter pri pooblaščenih italijanskih prodajalcih. Če niste prebivalec Italije, pa ste vseeno zagižen navijač kluba in vas zanima dotična ura, se lahko vseeno obrnete na lokalnega zastopnika ur Tudor. Še cena? Pripravite 4.350 evrov.

Rocco
foto: Tudor

 

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button