NoviceUre

Trendna mentolova številčnica za Tissot PRX

Širjenje barvne palete s kvarčnim modelom Tissot PRX Mint.

Leto 2021 je Tissot zaznamoval z lansiranjem modela PRX, ki je obudil duh legendarnih vsestranskih športnih ur, po sila dostopni ceni. Tekom letošnjega leta so bile lansirane številne različice, vključno s kronografom, zdaj pa se portfelj bogati z izjemno priljubljeno barvo v odtenku mentola.

S tehnične perspektive ima ura jekleno ohišje premera 40 mm, ki ga dopolnjujejo prepoznavne linije ter integrirana zapestnica. Za pogon kazalcev skrbi kvarčni mehanizem, ki sicer ni tako mehansko spektakularen kot denimo avtomatski mehanizem Powermatic 80, vendar ima tudi ”kremen” svoje prednosti, kot so dostopnost, natančnost in zaloga energije, za katero vam ne bo treba ”skrbeti” vsaj nekaj let.

A glavni poudarek zapestne ure Tissot PRX je nova barva številčnice. Zelena je še naprej priljubljena barva v modi kot na številčnicah ur, medtem ko je odtenek mete še posebej prijeten, zaradi nam vsem znanih razlogov (Tiffany, khm). Ne glede na vzvode, se drzen in svež barvni odtenek, neverjetno dobro poda tej športno-elegantni uri.

Tissot PRX Mint se ceni na 340 evrov, preizkus in nakup pa bo mogoče opraviti v butikih Slowatch po Sloveniji. Ne glede na to, ali želite razširiti obstoječo zbirko ali pa ste novinec na horološkem področju, je PRX odlična ura, ki jo ne gre spregledati, sploh, če bo v bodoče to številčnico mogoče kupiti v kombinaciji z avtomatskim mehanizmom.

Rocco
foto: Tissot

Povezani članki

3 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button