UreZanimivosti

Tom Brady kot glavni akter kampanje IWC Top Gun

Legendarni branilec ameriškega nogometa predstavlja sveženj zapestnih ur švicarskega proizvajalca.

Po nedavni premieri kolekcije ur Top Gun na dogodku Watches & Wonders, IWC začenja globalno oglaševalsko kampanjo s svojim ambasadorjem Tomom Bradyjem.

Manufaktura iz Schaffhausna je neke vrste izumitelj barvne keramike – Ceratanium. Slednji material je postal zaščitni znak serije pilotskih ur Top Gun, katere navdihuje svet pomorskega letalstva, saj so opažanja očarljivih pokrajin, ki jih med usposabljanjem ozrejo piloti enote Top Gun, izražena preko barvnih kod PANTONE®.

V prihajajoči oglaševalski kampanji nastopa branilec ameriškega nogometa Tom Brady, ki je ambasador blagovne znamke IWC od leta 2019. Brady je v svoji karieri osvojil sedem svetovnih prvenstev – več kot kateri koli drugi branilec v ameriškem nogometu; ter 18 naslovov v divizijah. Kljub vsem naštetim dosežkom, Brady še kar naprej izziva samega sebe in potiska meje v nove višave. Te značajske lastnosti se ujemajo s sloganom nove kampanje: “We’re not here to try – we’re here to do,” (»Nismo tukaj, da bi poskusili – mi smo tukaj, da to naredimo!«) Posledično je Brady popolna izbira za predstavitev miselnosti linije Top Gun.

V kratkih filmih Brady nosi aktualne pilotske kronografe s keramičnimi ohišji v črni, peščeni, zeleni ter beli barvi. Različne montaže štirih filmov bodo predstavljene na svetovnih kanalih družbenih medijev IWC in YouTube.

Rocco
foto: IWC

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button