NoviceUre

To so novitete znamke Hublot

Predstavljamo ure, ki jih je Hublot pripeljal na salon ob ženevsko jezero.

Najbolj razvpita blagovna znamka je dogodek Watches&Wonders 2023 zaznamovala v svojem slogu. Markantno.

Zapestna ura Hublot z naslovne fotografije piše novo poglavje v zgodbi linije MP – zbirke mojstrovin, ki utelešajo razdiralno, kreativno in tehnično visoko urarstvo, namenjeno zbirateljem, ki želijo odkriti urarstvo jutrišnjega dne.

Z ohišjem premera 44 mm, je model MP-13 v celoti obdan z brušenim titanom in prvič združuje dva zapleta – tourbillon in retrogradno številčnico – v eni, edinstveni zapestni kreaciji

Umetnost fuzije pri Hublotu predstavlja novi Big Bang, ki združuje zaplet tourbillona z mikro-rotorjem, hišno izdelanim mehanizmom, ki ga obdaja izjemno lahko, robustno ohišje iz ogljikovih vlaken in Texaliuma, v kombinaciji z brezhibno integriranim paščkom. Haute Horlogerie, prepojena z revolucionarno tehnologijo.

Leta 2022 je Hublot predstavil nov kvadratni dizajn v portfelju znamke, Square Bang Unico. Po dobrem letu, ki ga je zaznamoval uspeh modela, Hublot zdaj predstavlja tri nove izdaje v ohišju iz safirja in keramike, ki prikazuje izjemno mojstrstvo pri ustvarjanju najsodobnejših materialov.

Edinstvene mehanske skulpture se predstavljajo pod umetniško serijo Richard Orlinski, kateri je oblikovno preobrazil kronografski model Classic Fusion. Ohišje s premerom 41 mm je narejeno iz titana ter se ponaša s tridimenzionalno silhueto vzdolž celotne ure, vključno z zapestnico, kar je ogromen tehnični podvig, ki združuje udobje z estetiko. V tej novi kolekciji mikrobrušen titan daje fasetam mat videz za dodaten pridih elegance. S svojo osupljivo dvanajstkotno obliko – značilnim znakom Hublotovega sodelovanja z Richardom Orlinskim od leta 2017 – se luneta spremeni v poligon. V srcu modela Classic Fusion Chronograph Orlinski tiktaka avtomatski kronografski mehanizem, kaliber HUB1153.

Še eno predstavljeno umetniško delo za zapestja je plod sodelovanja Hublota in Takashija Murakamija. Vsaka od 12 unikatnih ročnih ur črpa navdih iz enega od cvetnih listov na Classic Fusion Takashi Murakami Black Ceramic Rainbow, ki je bila predstavljena februarja lani. Tukaj je 12 edinstvenih ur v eni od barv. Vsak kupec, ki bo imel srečo in kupiti eno od 12 novih unikatnih ur, bo prejel ustrezen ekskluzivni NFT.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button