NoviceUre

Tissot Seastar Wilson WNBA Powermatic 80

Pokloni ženski košarki s časomerom, ki nosi barve Wilsonove uradne košarkarske žoge.

Najnovejša izdaja modela Seastar označuje trostransko sodelovanje med švicarsko urarsko manufakturo, blagovno zmanko Wilson Sporting Goods Co. ter WNBA (Ženska nacionalna košarkarska zveza).

Novi Tissot Seastar Wilson WNBA spada v portfelj Seastar 1000 in ohranja enake značilnosti, kar pomeni, da je ohišje s premerom 40 mm in debelino 12,5 mm narejeno iz nerjavečega jekla ter brusno zaključeno za bolj športen videz.

Kot potapljaški instrument je ohišje opremljeno z navojno krono, zaščiteno s ščitniki in zarezano enosmerno vrtljivo luneto z območjem odštevanja, poudarjenim s kontrastno barvo. Navdihnjen z barvami Wilsonove uradne košarkarske žoge WNBA, ki so oranžna, bela in črna, je mineralna luneta črne barve z oranžnim odštevalnim območjem za čas potapljanja. Območje odštevanja je umerjeno na 24 minut, kar poudarja pomembno vlogo znamke v ameriški košarki, saj označuje 24-sekundni čas napada.

Črna številčnica, ki ima okroglo brušeno površino, se poigrava z barvami Wilsonove uradne košarkarske žoge WNBA. V skladu s poverilnicami potapljaške ure so uporabljeni indeksi ter urni in minutni kazalci obdelani s Super-LumiNova. Osrednji sekundni kazalec je oranžen s svetlečim pikom in protiutežjo v obliki črke T. Številčnico dopolnjuje uokvirjeno datumsko okence s črnim ozadjem ob 6. uri.

Dva paščka, ki sta priložena paketu, sta izdelana iz Evo-NXT Premium Composite, materiala, ki se uporablja za izdelavo Wilsonovih uradnih košarkarskih žog WNBA. Imata vtisnjeno belo črko “W” in jekleno zaponko. Opremljena sta s sistemom za hitro sprostitev, zato ju je mogoče hitro zamenjati brez uporabe orodja.

Na zadnjem delu ohišja so vgravirani logotipi WNBA, Tissot in Wilson, medtem ko prozorno steklo nad mehanizmom prikazuje silhueto košarkarske žoge. Avtomatski mehanizem je znani kaliber Powermatic 80, ki deluje z 21.600 alternancami na uro ter zagotavlja do 80 ur rezerve energije navitja.

Tissot Seastar Wilson WNBA Powermatic 80 je specialna, sicer številčno neomejena izdaja, ki se prodaja za 795 evrov in jo boste kmalu lahko ozrli v butikih Slowatch.

Rocco
foto: Tissot

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button