NoviceUre

Tissot Seastar 1000 Powermatic 80 40mm

Poletna romanca po dostopni ceni.

V času, ko znamko Tissot zadnje mesece vsi povezujemo z modelom PRX, so Švicarji presenetili z izdajo, ki zna celo zasenčiti preopevani model z integrirano zapestnico.

Kolekcija petih različic temelji na dizajnu ikoničnega portfelja Seastar, z razliko, da je zdaj zasnovan v pregovorno perfektni dimenziji 40 mm, medtem ko kazalce poganja avtomatski mehanizem kaliber Powermatic 80, ki deluje z 21.600 alternancami na uro ter zagotavlja do 80 ur rezerve energije navitja. Kvintet ur Tissot Seastar 1000 Powermatic 80 40mm torej na nek način predstavlja noviteto.

S pogledom na številčnice boste sier hitro potegnili vzporednice, kar pomeni, da so sorazmerno stilske in čitljive, ter da slednjo v slabših svetlobnih pogojih dopolnijo še s Super-LumiNovo napolnjeni kazalci ter oznake ur. Piko na i celoti doda kovinska zapestnica s tremi členi iz nerjavečega jekla, ki ima mešanico brušenih in poliranih zaključkov. Ti so pri eni različici lahko poznačeni oziroma pri drugi prevlečeni s črnim PVD premazom. Kot se za potapljaško uro spodobi, so na voljo tudi paščki ter sistem za hitro menjavo brez uporabe orodja.

Tissot Seastar 1000 Powermatic 80 40mm lahko že v kratkem pričakujemo v prodajalnah Slowatch po Sloveniji. Priporočena prodajna cena naj bi bila postavljena na 820 evrov v primeru izbire različice z gumijastim paščkom ter 880 evrov, če izberete model s kovinsko zapestnico.

Rocco
foto: Tissot

 

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button