NoviceUre

Tissot Seastar 1000 40mm

Dimenzijska zlata sredina z baterijskim mehanizmom po dostopni ceni.

Švicarska znamka je nedavno osvežila paleto modelov Seastar, ki dimenzijsko segajo od 36 mm do 45 mm. Vendar v naboru se je čutila praznina, neka zlata sredina, ki jo zdaj zapolnjuje novo predstavljeni 40 mm Tissot Seastar 1000.

Na voljo so trije modeli in sicer s črno številčnico ter črno luneto v kombinaciji z zapestnico, modro številčnico z barvno ujemajočo se luneto prav tako na jekleni zapestnici ali črn številčnica s pozlačenimi dodatki na gumijastem paščku s kovinsko zaponko. Potapljaška ura iz nerjavečega jekla v velikosti premera 40 mm je zasnovana zanjo in zanj, z drugimi besedami, ustrezala bo širokemu spektru zapestij.

Nosljivost in udobje nista vprašljiva, saj je zavoljo kvarčnega mehanizma ohišje ure ‘visoko’ le 10 mm. Seveda ne smemo mimo enosmerno vrtljive lunete in kovinskega pokrova hrbtne strani ure, ki doprineseta k vodotesnosti časomera do 300 m.

Številčnice ohranjajo enako podobo kot ‘mehanski bratje’, kar pomeni, da so sorazmerno stilske in čitljive, kar v slabših svetlobnih pogojih dopolnijo še s Super-LumiNovo napolnjeni kazalci ter oznake ur. Piko na i celoti doda kovinska zapestnica s tremi členi iz nerjavečega jekla, ki ima mešanico brušenih in poliranih zaključkov, medtem ko so v vseh izdajah lunete narejene iz mineralnega stekla.

Kvarčne potapljaške ure Tissot Seastar 1000 40mm lahko že v kratkem pričakujemo v prodajalnah Slowatch po Sloveniji. Priporočena prodajna cena naj bi bila postavljena na 360 evrov v primeru izbire različice z gumijastim paščkom ter 390 evrov, če izberete model s kovinsko zapestnico.

Rocco
foto: Tissot

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button