NoviceUre

Tissot PRX Powermatic 80 Green

Ali zelena postaja nova modra?

Zdi se, da Tissot kuje železo dokler je vroče, čeprav ni videti, da bi temperatura pojenjala. Trendna zelena številčnica bo vse prej kot ohladila urarsko ozračje!

Čeprav se s predstavljeno različico ne spreminja veliko, saj je tu novost le nova barva, medtem ko model ohranja vse lastnosti iz lansiranja marca 2021. Uspeh ročne ure PRX je še kako živ, od vstopnega kvarčnega modela, prihoda nastopaškega kronografa, do avtomatika s številnim barvnim kombinacijam, h katerim se dodaja zagotovo najbolj pričakovana barva po klasičnih črno-modrih modelih. Torej, tukaj je Tissot PRX Powermatic 80 Green.

Z razliko dodane aktualne zelene številčnice, so osnovni gabariti časomera z osrčjem ostali enaki. To pomeni, da ohišje v premer meri 40 milimetrov, debelina znaša 10,9 milimetra, medtem ko je vodotestnost odmerjena na 100 metrov, kljub safirnemu steklu na hrbtni strani ohišja.

Skozi steklo je možno ozreti pogon, hišno prirejeni ETA avtomatski mehanizem, ki nosi blagovno ime Powermatic 80, kar izhaja iz števila ur zaloge energije navitja. Ura je dobavljiva na markantni kovinski zapestnici z zaponko v obliki metulja. Slednjo je mogoče zavoljo enostavnega integriranega sistema za menjavo paščkov zamenjati z usnjem.

Tissot PRX Powermatic 80 z zelene številčnico bo stal 695 evrov, pobližje pa si ga boste lahko kmalu ogledali v butikih Slowatch po Sloveniji.

Rocco
foto: MonochromeWatches

 

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button