NoviceUre

Tissot PRX Damian Lillard Special Edition

Gesta proslavljanja dobila epilog.

Če niste ravno na tekočem s košarkarsko ligo NBA, si zvezdnik Damian Lillard lasti že 8 prstanov in trenutno igra za Milwaukee Bucks. Tako kot po svojih vragolijah na parketu, je znan po praznovanju Dame Time, kjer se potrka po zapestju (tam, kjer naj bi bila ura), potem ko je dosegel odločilno točko in zmagal igro.

Gesta je zdaj dobila epilog v sklopu sodelovanja s švicarsko znamko Tissot, s katero je igralec zasnoval unikaten model PRX Damian Lillard Special Edition. Zvezdnik je intenzivno sodeloval pri oblikovanju ure, saj se ta ujema z njegovim slogom z drznim črno-zlatim dizajnom s peščico podrobnosti, posvečenih njegovemu življenju ter dosežkom.

Tipična kvadratna tekstura številčnice je zamenjana s številko 0. Na notranjem robu lunete najdemo napise kot so Dame, Time, družinske inicialke DDLL ter YKWTII kar pomeni  ‘you know what time it is’. Sekundni kazalec vsebuje Damianov podpis, medtem ko se na kristalu hrbtne strani nahaja grafika z gesto proslavljanja. Drugi tehnični aspekti ure PRX ostajajo enaki, spremenjena je le ceni, ki za tole specailno zlato izdajo znaša 920 evrov.

Rocco
foto: Tissot

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button