UreZanimivosti

TAG Heuer omogčil nakupe s kriptovalutami

Monaca bo mogoče kupiti tudi z ''norčavo'' digitalno valuto Dogecoin.

Odslej lahko novo ročno uro TAG Heuer kupite s kriptovalutami. Trenutno storitev deluje samo na območju ZDA, kjer lahko imetniki peščice dobro znanih kriptovalut (običajno imenovanih “kovanci”) opravijo nakup TAG Heuerja neposredno v spletni trgovini švicarskega proizvajalca.

TAG Heuer sprejema ”digitalne kovance”, ki jih verjetno poznate, tudi če ste se aktivno izogibali kripto sceni. To so Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Shiba Inu ( SHIB), Wrapped Bitcoin (WBTC) in še nekaj ”stabilnejših” kriptovalut, katere so vezane na tečaj ameriškega dolarja. Funkcionalnost nakupovanja in pretvarjanja je podprta s platformo BitPay, dobro znano aplikacijo za nakup in prodajo različnih kriptovalut.

Sprejemanje kriptovalut za spletno prodajo ur TAG Heuer v ZDA je pilotni projekt razvijajoče se strategije Web3, in hkrati edini način na katerega namerava blagovna znamka izkoristiti verigo blockchain in trenutno naraščajoče (in padajoče) zanimanje za NFT. Tisti, ki jih takšne vrste trgovanje zanima, lahko hipoma preverijo menjalne tečaje in glede na nestanovitnost, ki je običajna na trgu kriptovalut, so tečaji zagotovljeni 15 minut, ko se izbrani časomer doda v košarico. Prav tako so nakupi s kriptovalutami na spletnem mestu omejeni na 10.000 ameriških dolarjev enakovredne vrednosti tečaja posameznega kovanca.

Glede na to, da TAG Heuer že nekaj časa v svoji spletni trgovini sprejema kreditne kartice, direktne bremenitve, plačilo s PayPal in bančna nakazila, se zdijo kriptovalute naslednja stopnja možnosti izbire plačila. V prihodnost usmerjena blagovna znamka na takšen način tudi pridobiva na priljubljenosti, dostopnosti ter sprejemljivosti.

Rocco
foto: Hodinkee

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button