NoviceUre

TAG Heuer in Jimmy Butler predstavila specialno izdajo Carrere Tourbillon

Predstavitev je potekala ob dogodku Miami Art Week 2021.

Za začetek navdihujočega tedna Miami Art Week 2021, je švicarski urar TAG Heuer priredil ekskluzivno večerjo v čast njihovemu partnerstvu brez primere s superzvezdnikom kluba Miami Heat, Jimmyjem Butlerjem in predstavitvijo posebne izdaje Carrera Heuer 02T Tourbillon TAG Heuer x Jimmy Butler.

Limitirana izdaja na samo 5 primerkov, se TAG Heuer x Jimmy Butler Special Edition Carrera Heuer 02T Tourbillon predstavlja v zelo monokromatski izvedbi. Posebnost zapestne ure so rožnati poudarki, ki se pojavljajo na številčnici v osrednjem kazalcu sekund, katerega spremlja roza superluminova kot poklon najpomembnejši osebi Butlerjevega življenja – dveletna hči Rylee.

Rožnata tema se nadaljuje na hrbtni strani ohišja, kjer je Butlerjev osebni logotip poudarjen kot namig na zloglasno serijo Miami Vice in živahnost mesta, ki mu zdaj pravi dom.

Hišni mehanizem Heuer 02T, COSC certificiran, kot simbol Butlerjeve individualnosti in finega urarstva, je nameščen v osupljivem 45 mm črnem ohišju iz PVD titana razreda 5, ki ga dopolnjuje fiksna luneta iz karbona s tahimetrično skalo. Dodan je črn pašček iz aligatorjevega usnja s podlogo iz kavčuka. Eleganten, prefinjen kos s ceno 25.000 dolarjev uteleša bistvo partnerstva TAG Heuerja in Jimmyja Butlerja.

Rocco
foto: TAG Heuer

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button